Vul je longen met frisse lucht terwijl je je schrap zet voor een eerste afdaling op Canadees terrein. 
De adrenaline stroomt door je bloed, de poedreuze sneeuw stuift op en jij bevindt je middenin de spectaculaire natuur van de Rocky Mountains. 
 

Skiën in de Rocky Mountains

Canada pronkt voor fervente skiers en liefhebbers van wintersport als dé kers op de taart. Deze bevoorrechte plek heeft het te danken aan de poedersneeuw die er in grote hoeveelheden neerstrijkt tijdens de wintermaanden. De Rocky Mountains vormen dan ook het terrein bij uitstek voor een onvergetelijke ski safari.

 

Lake Louise

Een gondellift neemt je mee naar een bijzonder spectaculair hooggebergte. Nergens in de Canadese Rockies vind je meer pistes dan hier. Bovendien is de variëteit in dit gebied erg groot: beboste hellingen, diepe ravijen, uitdagende bultenpistes en meer! 

 

 

Panorama

Ski de benen van je lijf in het skigebied van Panorama. Ietwat minder bekend dan het gebied van Lake Louise maar Panorama Mountain Resort hoeft zeker niet onder te doen. Het skiresort was ooit het speelterrein van de lokale bevolking maar groeide al snel uit tot een indrukwekkend skioord.

 

Fernie

Het kleine maar o zo charmante skigebied van Fernie maakt z'n opwachting. Fernie ligt in de Rocky Mountains en wint stilletjes aan terrein bij de avontuurlijke skiërs en snowboarder. En dat heeft het te danken aan dun bevolkte pistes én dikke lagen poedersneeuw.

 

 

Uniek heliski avontuur

Smeer je kuiten in en ga heliskiën! Smeer je kuiten in en ga heliskiën! Samen met een ervaren gids verken je onaangeroerd terrein. Laat je omver blazen door de magnifieke zichten en geniet van de adrenaline die door je lijf stroomt. Een onvergetelijke belevenis!

 

 

Catski belevenis

Met een catski rukken jullie de flanken op, tussen de bomen door worden jullie getrakteerd op verbluffende uitzichten. Maak je klaar om gezwind door de beboste regio te skiën. De ongerepte natuur ligt aan jullie voeten!

 

  

Richtprijs
 

1635,- euro per persoon op basis van een onvergetelijke reis van 9 dagen/ 8 nachten

 

Inbegrepen 

  • Internationale vluchten: Brussel - Calgary, via Montréal 
  • Comfortabele huurwagen met GPS
  • Zorgvuldig gekozen overnachtingsplaatsen in logies alleen, obv een 2-persoonskamer

 

Niet inbegrepen

  • Heliski avontuur (+ 600 EUR)
  • Catski belevenis (+ 400 EUR)
  • Annulering- en/ of bijstandverzekering
  • Skihuur -en passen
  • Elektronische Visum Aangifte (ETA)

 

Dit programma is een voorbeeld ter inspiratie. Laat ons jullie wensen weten en wij passen de reis graag op jullie maat aan: Meerdere skiresorts aangepast aan je mogelijkheden, verblijf in luxueuze lodges, extra rustdagen, skiën in andere regio's,... Veel is mogelijk!.

Deze reis op jouw maat? 

Mail naar info@kriski.be of bel ons op!